vineri, 2 decembrie 2011

Crackersi cu susan si faina de migdale

Acesta reteta este luata de pe site-ul culinar.ro.

Ingrediente:
  • 330 gr faina de migdale DECOJITE
  • 2 oua batute bine
  • 100 gr susan
  • 2 linguri de ulei (parerea mea este ca ar rebui mai putin)
  • sare
Procedeu:
      Se bat bine de tot ouale.
Si apoi se adauga restul ingredientelor. Rezulta un aluat ca acesta:

Se pune compozitia pe o foaie de copt si se intinde cu palmele atat cat se poate. Apoi se ia alta foaie de copt, se pune deasupra aluatului si se intinde cu sucitorul cat mai subtire posibil. Se taie dupa preferinte si se da la cuptor la 175  °C in jur de 15-20 minute.
Daca se doresc dulci se poate inlocui sarea din compozitie cu fructoza sau un alt indulcitor.

Pe baza acestei retete voi incerca sa ii fac glucidici. Voi posta la momentul respectiv reteta.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu