miercuri, 30 noiembrie 2011

Bake rolls

Aceasta reteta este luata de pe culinar.ro.
Ingrediente:
-          2 oua
-          400 gr faina monti (50% faina integrala grau + 50% tarate grau)
-          200 gr unt moale
-          200 gr branza
-          sare dupa gust si in functie de cat de sarata este branza

Procedeu:
            Se freaca untul bine de tot impreuna cu branza si sare. Se adauga apoi ouale si faina. Se amesteca bine pana se leaga totul si daca mai este nevoie se mai adauga putina apa. Se da forma de sul aluatului, se infasoara in folie alimentara si se lasa peste noapte la rece. Daca nu aveti rabdare lasati-le macar 1 ora. Ies 2 suluri ca cel din imagine:

A doua zi se scot sulurile din frigider si se taie felii cu cutitul. Se pun feliile in tava tapetata cu hartie de copt.


Se dau la cuptor 15 minute. In functie de cat de crocanti se doresc se lasa mai mult pentru a se usca si se rasucesc dupa ce se rumenesc pe o parte. Se lasa la racit si se servesc alaturi de un iaurtel sau simpli.


O poza de mai aproape:


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu